IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PARTICIPA EN LA XV EDICIÓ DELS...

L’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PARTICIPA EN LA XV EDICIÓ DELS MOMENTS MUSICALS DE LES ESCOLES DE MÚSICA DEL MARESME.

mmescoles_1Des de la creació dels Moments Musicals, ara fa quinze anys, l’Escola de Música del Teatre Clavé s’ha involucrat en aquesta iniciativa i enguany no és una excepció. De fet, l’Auditori del Teatre Clavé acollirà el concert que enceta el programa dels Moments Musicals. Serà avui a les 7 de la tarda i hi participaran alumnes de l’Escola Municipal de Música de Llavaneres i de l’Aula de Música de Masafrets de Mataró. El concert està obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

Després del concert a Tordera, el cicle Moments Musicals també fa parada a les escoles de música d’Arenys de Mar, de Llavaneres, de Premià de Mar, de Vilassar de Dalt, de Vilassar de Mar; de Sant Vicenç de Montalt, de Calella i a les escoles Masafrets, el Carreró i Liceu de Mataró. La cloenda de la quinzena edició dels Moments Musicals serà el dissabte 31 de maig a les 11:00h al nou espai Imma Planas de Mataró.

Els Moments Musicals de les Escoles tenen entre els seus objectius oferir l’oportunitat als alumnes que acaben nivell elemental o s’inicien en el grau mitjà de fer audicions en diferents municipis i compartir-les amb alumnes de diverses escoles de música.

ÚLTIMES NOTÍCIES