IniciNoticiesEntitatsELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME COMPLETEN EN EL SEU BATEIG A CALELLA...

ELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME COMPLETEN EN EL SEU BATEIG A CALELLA UNA GRAN ACTUACIÓ DE CASTELLS DE 6 I ESTRENEN OFICIALMENT LA CAMISA DE COLOR VERMELL MADUIXA.

castellers maduixotsLa camisa vermell maduixa ja és, des d’aquest passat dissabte, la vestimenta oficial dels Castellers de l’Alt Maresme. Se la van guanyar a pols amb la primera actuació com a colla a la Fira Mercat del Ram de Tordera i la van estrenar a Calella acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Marrecs de Salt, els seus padrins. Era el dia del seu bateig i la plaça de l’ajuntament es va omplir de gent de tots els pobles integrants de la colla, que no es volien perdre l’estrena oficial dels Maduixots. És així com se’ls anomena en referència al color vermell de la camisa i l’arrelament de les maduixes a la comarca del Maresme. El cap de colla, Marc Ruiz, es mostra molt content amb l’actuació de dissabte.

bateig castellers 1

Marc Ruiz diu que el que volien quan es va constituir la colla és que tots els pobles que la integren (Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera) se la fessin seva, i això els satisfà molt.

bateig castellers 2

Durant el que queda de temporada, l’objectiu dels Maduixots és aixecar tants castells de 6 com sigui possible, si bé ja estan assajant alguna estructura de 7, tal i com explica Marc Ruiz.

bateig castellers 3

Les properes actuacions dels Castellers de l’Alt Maresme a la comarca seran a Palafolls (l’actuació del Dilluns de Pasqua la van haver de suspendre per mal temps) i Santa Susanna. També en tenen una de programada a La Garrotxa.

Podeu trobar tota la informació de la colla a la web www.castellersaltmaresme.cat o a les xarxes socials Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES