IniciNoticiesCulturaLA MONA DE L’ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE DE TORDERA, ELABORADA PER LA...

LA MONA DE L’ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE DE TORDERA, ELABORADA PER LA PASTISSERIA EL CISNE, ESTARÀ EXPOSADA DURANT UN ANY AL MUSEU DE LA XOCOLATA DE BARCELONA.

monacisneLa pastisseria torderenca El Cisne va elaborar, per aquesta Setmana Santa, una reproducció de xocolata de l’església de Sant Esteve de Tordera, d’uns 40 quilos de pes aproximat. En total van ser unes 100 hores de feina extra per al pastisser Ferran Molero, el qual va començar la mona el dia 2 de febrer i la va acabar a finals de març. La pastissera Carmen Guzman ens explica com neix la idea de realitzar aquesta mona.

mona el cisne 1

Ara, durant un any, la mona de l’Església de Tordera estarà exposada al Museu de la Xocolata, a Barcelona (carrer Comerç, 36). Carmen Guzman assegura que estan molt contents perquè això permetrà que la vegi molta gent.

mona el cisne 2

Des del Museu de la Xocolata es van posar en contacte amb la pastisseria El Cisne, interessant-se per la mona de l’església. Els van demanar informació sobre com l’havien fet, per tal d’estudiar la possibilitat d’exposar-la al museu. I així ha estat. A més, també participarà a l’edició 2014 del 14è Concurs Internacional de Figures de Xocolata al museu. Escoltem Carmen Guzman.

mona el cisne 3

La mona de l’església de Tordera ja és al Museu de la Xocolata. Des de la pastisseria torderenca animen a tothom a visitar-lo.

mona el cisne 4

Durant el que queda d’any, des de la pastisseria El Cisne pensaran en una idea per fer una altra mona l’any vinent.

ÚLTIMES NOTÍCIES