IniciNoticiesCulturaÈXIT DE PÚBLIC A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOBRE BOLA DE DRAC...

ÈXIT DE PÚBLIC A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOBRE BOLA DE DRAC “LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA”, QUE VA COMPTAR AMB LA PARTICIPACIÓ DELS ACTORS DE DOBLATGE.

serievidaL’auditori del Teatre Clavé es va quedar petit divendres a la tarda. El motiu: escoltar i conèixer de primera mà qui hi ha darrere dels personatges de Bola de Drac, un dels fenòmens televisius que ha marcat diverses generacions.

Coincidint amb la setmana de Sant Jordi, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé va voler acostar al públic una de les vessants d’aquesta mítica sèrie d’animació: la del doblatge d’alguns dels seus protagonistes. L’entitat va organitzar la presentació d’un llibre que recull anècdotes i secrets de dues de les persones que posen veu a en Son Goku i en Vegeta, en Marc Zanni i en Joan Sanz. En declaracions a Ràdio Tordera, es mostraven molt contents amb l’acolliment del públic torderenc. Escoltem-los.

bola de drac 1

La presentació del llibre de Bola de Drac estava emmarcada dins la celebració del 20è aniversari de l’Associació d’Espectadors. El president de l’entitat, Pau Megias, es mostrava content per l’èxit de públic.

140425_001

El llibre es titula “La sèrie de la teva vida” i en ell, els dobladors de la sèrie donen a conèixer algunes anècdotes del doblatge de Bola de Drac, ara ja fa 20 anys. A més, expliquen com funciona el doblatge, perquè es puguin entendre alguns aspectes de la sèrie que els mateixos fans es pregunten, com ara: perquè els crits són originals en japonès o com es fa la veu d’en Vegeku.

Joan Sanz, la veu d’en Vegeta, es mostra sorprès que la sèrie segueixi igual de viva o més, 20 anys després del doblatge.

bola de drac 2

Per la seva banda, en Marc Zanni, la veu indiscutible d’en Son Goku, assegura que no s’esperaven aquest èxit i que ara, amb les noves gravacions, la responsabilitat que senten és molt més gran.

bola de drac 3

Abans de marxar, en Vegeta i en Son Goku van deixar aquesta dedicatòria per la gent de Ràdio Tordera i tota l’audiència. Escoltem-los.

bola de drac dedicatoria

Durant l’acte de presentació del llibre “La sèrie de la teva vida”, els protagonistes de les veus de Bola de Drac van interpretar algunes escenes, van signar exemplars i també es van sortejar i regalar diversos obsequis entre el públic assistent.

ÚLTIMES NOTÍCIES