IniciNoticiesPolíticaS’APROVA EL NOU REGLAMENT MUNICIPAL DE PRESTACIONS ECONÒMIQUES DE CARÀCTER SOCIAL

S’APROVA EL NOU REGLAMENT MUNICIPAL DE PRESTACIONS ECONÒMIQUES DE CARÀCTER SOCIAL

1398362885348En el darrer ple de l’Ajuntament es va aprovar el nou reglament de prestacions econòmiques de caràcter social que entrarà en vigor una vegada superi el tràmit d’informació pública.

El reglament neix amb la voluntat d’adequar les prestacions econòmiques de caràcter social que atorga l’Ajuntament de Tordera a la realitat social del nostre municipi i la situació econòmica de les arques municipals, augmentant la quota d’ingressos per tal que s’hi puguin acollir més persones.

El regidor de serveis a les persones, Jordi Camó  apunta que el reglament s’estructura des del punt de vista econòmic i social a través d’uns barems i la corresponen puntuació. Camó explica quin àmbits engloba el nou reglament.

prestacions ciu

El regidor del partit socialista, Josep Romaguera va lloar la tasca dels serveis socials de l’ajuntament. El regidor assegura que el reglament és una millora.

prestacio psc

El regidor d’Esquerra Republicana, Xavier Pla argumentava que el reglament dona una garantia als ciutadans i els treballadors davant les prestacions de caràcter social que realitza l’ajuntament.

prestacio erc

El partit popular es va abstenir en aquest punt, el regidor Xavier Martin assegura que el conjunt del reglament és positiu. Malgrat això, consideren que hi ha uns requisits que haurien de ser diferents. Martin citava alguns exemples.

prestacions pp

El reglament té el compromís de modificar-se tantes vegades com sigui necessari per d’adequar-se a la realitat de necessitats socials dels vilatans de Tordera. És un reglament elaborat pels serveis tècnics de la diputació de Barcelona i l’ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES