IniciNoticiesCulturaENCARNA PARRADO I JOAQUIM HARO S’EMPORTEN ELS PREMIS LITERARIS SANT JORDI 2014...

ENCARNA PARRADO I JOAQUIM HARO S’EMPORTEN ELS PREMIS LITERARIS SANT JORDI 2014 EN PROSA I POESIA. JOAQUIM FORS GUANYA LA BECA DE 2000 EUROS PER EL TREBALL DE RECERCA LOCAL “L’HOQUEI PATINS, UN ESPORT D’ÈXIT A TORDERA”.

Bl2JkrbIcAAkJ8s.jpg largeEl Teatre Clavé va ser l’escenari ahir de l’acte de lliurament dels premis literaris Sant Jordi en les categories juvenil, adults i de la beca de recerca local Salvador Vendrell. Durant el transcurs de l’acte es va presentar l’edició en format llibre del treball guanyador de la beca Salvador Vendrell 2013 “Transició i primer ajuntament democràtic a Tordera ” de Joan Bou Pla.

El primer premi de la modalitat de prosa per al grup F (adults) va recaure en Encarna Parrado amb el treball “Camins màgics”.

El segon premi d’aquesta modalitat va ser per a Maribel Marin pel treball “Quina rosa”.
Joaquim Haro, va ser la guanyador de la modalitat de poesia de la categoria adults amb el treball “Paraules amb ombra i”, mentre que el segon premi va ser per Maria Teresa Reyner amb “Temps de viure”.

Ahir es va fer entrega de la beca per realitzar el treball de recerca local Salvador Vendrell 2014. El guanyador de la beca de 2000 euros va ser Joaquim Fors, pel seu treball “L’hoquei patins, un esport d’èxit a Tordera ”.

Pel que fa el grup D de 15 a 18 anys, el guanyador del primer premi en prosa va ser el treball “Tancat a l’infern” de Joel Lozano, mentre que el segon premi va ser per Joel Pérez i el treball “Els secrets de la cambra ”.

Els premiats en la modalitat de poesia d’aquest grup format per joves de 15 a 18 anys va ser el primer premi per Bernat Fernández amb “Sobre la bellesa ”.

El segon premi va recaure amb Marçal Nonell per la poesia “L’il·lusionista”. El grup E de 19 a 25 anys  en la modalitat de prosa es va atorgar el primer premi a Francesc Haro amb el treball “Al sud de l’infern ”, mentre que el segon premi va ser per Marcel Fernández i “Deixar-se endur”.

En poesia el segon premi va ser per Adrià Peñas amb “Un poema de donzelles”, el primer premi va quedar desert.
Finalment, ahir també es van lliurar els premis de la categoria Juvenil grup C (De 12 a 14 anys). Els premiats en la modalitat de prosa van ser en primer lloc Clara Maresma pel treball “Torre nord ” i en segon lloc Andrea Fernández  pel seu treball: “Free Butterfly ”.

Els premiats en poesia d’aquesta modalitat van ser en primer lloc Oriol Salgado per “El concurs d’aliments”  i en segon lloc la poesia de Jordi Granados pel seu treball “El misteri de la música ”.

En l’entrega de premis d’ahir també es va presentar l’edició d’enguany del llibre “Esguards”, que recull tots els treballs guanyadors de la passada edició.