IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ORGANITZA LA REVETLLA DE SANT JORDI AMB UNA DOBLE SESSIÓ...

LA BIBLIOTECA ORGANITZA LA REVETLLA DE SANT JORDI AMB UNA DOBLE SESSIÓ DE CONTES PER A PETITS I PER A ADULTS.

02600La Biblioteca de Tordera organitza diferents activitats literàries emmarcades a la Diada de Sant Jordi i adreçades a diferents públics. D’una banda, avui a les 6 de la tarda tindrà lloc l’Hora del Conte “Llegendes de bèsties i valents”, a càrrec de Rondallaire i per a nens i nenes a partir de 3 anys.

D’altra banda, a les 9 del vespre hi haurà una sessió de contes eròtics a càrrec de Miquel Torrent i Íngrid Calpe, adreçat al públic major de 16 anys. Aquesta activitat es complementarà amb la presentació de la Guia de Recursos “La cuina del Maresme”. Juntament amb la presentació, el Restaurant Can Pujol, que forma part de la Guia, oferirà un tastet del plat que inclou a la publicació comarcal. Per aquesta raó, per assistir a la sessió de contes per a adults cal inscripció prèvia trucant al 937642560 (les places són limitades). El propietari del restaurant, Jordi Pujol explica com neix la col·laboració amb la guia i quin plat oferiran.

restaurant pujol

Per altra banda, el dia de Sant Jordi, a les 7 de la tarda, es farà l’acte de lliurament de premis del Concurs literari Sant Jordi en les modalitats de juvenil, infantil i de punts de llibre. L’acte tindrà lloc a la biblioteca.