IniciNoticiesSocietatENDESA AMPLIA I REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA XARXA ELÈCTRICA DE TORDERA PER REFORÇAR...

ENDESA AMPLIA I REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA XARXA ELÈCTRICA DE TORDERA PER REFORÇAR EL SERVEI A MAS MORA.

iconEndesa ha enllestit recentment els treballs d’ampliació i reforma tecnològica de part de la infraestructura elèctrica de baixa tensió al terme municipal de Tordera, al Maresme, amb l’objectiu de reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament als veïns de la urbanització Mas Mora.

La intervenció ha consistit a instal·lar un nou centre de transformació a la plaça dels Sis Carrers, que se suma als tres que ja existien a la urbanització i que possibilita, a partir d’ara, que la xarxa vagi més esponjada al poder repartir més còmodament les càrregues. Els treballs han fet necessària l’extensió de 413 metres de cablejat que s’ha dotat de les últimes tecnologies del sector, les quals el fan més fiable i l’equipen de millors prestacions mecàniques i elèctriques. També s’han renovat 40 metres de xarxa convencional de baixa tensió, que s’han substituït per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia. A través d’aquest canvi, els clients gaudeixen d’una renovada xarxa, molt més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes.

Aquest conjunt d’actuacions, que han suposat una inversió de 5.700 euros, aportats íntegrament per la Companyia, incrementen doncs, d’una banda, la garantia d’un servei de qualitat als clients d’aquesta zona residencial i, de l’altra, contribueixen a la integració de les infraestructures elèctriques en l’entorn, fet que redueix el seu impacte visual. El responsable de mitja tensió d’ endesa al Maresme, Carles Palà ens explicava l’ actuació duta a terme a Mas Mora.

endesa

La millora també inclou la retirada de 10 aïlladors de vidre i porcellana i de 4 suports de fusta, residus que la pròpia Companyia ha gestionat, seguint els seus procediments mediambientals i apostant per la sostenibilitat.

Aquesta intervenció s’inclou dins el pla de millores de la xarxa que la Companyia desenvolupa a la comarca del Maresme sempre amb la voluntat d’incrementar la qualitat del servei elèctric a tots els seus abonats.

ÚLTIMES NOTÍCIES