IniciNoticiesPolíticaLA DIPUTADA SOCIALISTA ALICIA ROMERO DIU A TORDERA QUE ELS PRESSUPOSTOS DE...

LA DIPUTADA SOCIALISTA ALICIA ROMERO DIU A TORDERA QUE ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT REPERCUTEIXEN NEGATIVAMENT EN ELS MUNICIPIS EN MATÈRIA DE SANITAT, ENSENYAMENT I SERVEIS SOCIALS.

acte pscL’ agrupació local de PSC va organitzar ahir, a la biblioteca,  un acte per explicar com afecten els pressupostos de la generalitat a Tordera. La diputada al parlament, Alicia Romero va ser l’ encarregada de visualitzar la situació que viuen molts ajuntaments, un cop aprovat el pressupost de 2014, amb el vots favorables de CiU i ERC. Romero va assegurar que els pobles pateixen de primera mà les retallades en sanitat, ensenyament i serveis socials, present en el pressupost d’ enguany.

 

alicia romero 1

la diputada Alícia Romero, ha qualificat els pressupostos de “ridículs” i ha denunciat que “no hi ha cap aposta per temes com la promoció econòmica i la mobilitat”, també a nivell de la comarca del Maresme.

alicia romero 2

Els socialistes reiteren que ells haguessin fet elaborat un pressupost més social, prioritzant la recerca d’ ingressos. Ho detalla Alicia Romero.

alicia romero 3

Els assistents ahir a la biblioteca, van ser obsequiats amb un cafè.

ÚLTIMES NOTÍCIES