IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L’AJUNTAMENT APROVA UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDIT PER A LA...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT APROVA UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDIT PER A LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE LA BORSA DE LLOGUER SOCIAL DE LA OFICINA D’HABITATGE DE LA COMARCA.

20131107_201752El ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar, aquest passat dijous, un expedient de modificació de crèdit del pressupost municipal. Concretament són 7500 euros que es donen de baixa de la partida de manteniment de vies públiques i s’incrementen a la partida de col·laboració en la contractació de les dotacions tècniques necessàries del Consell Comarcal del Maresme, per a la prestació dels serveis de la borsa de lloguer social i jove de la oficina comarcal d’habitatge. Aquesta modificació és possible perquè, a través de diferents subvencions, es podran cobrir les partides de via pública a les quals estava pensat destinar-hi aquests diners.

El regidor de CiU, Josep Llorens, explica perquè és important poder signar aquest acord amb el consell comarcal.

modificacio pressupost ciu

El regidor del PP, Xavier Martín, va justificar el vot d’abstenció perquè no veuen clar que els diners es treguin de la partida de vies públiques, on hi ha molta feina per fer i són necessaris.

modificacio pressupost pp

El regidor d’ERC, Xavier Pla, destacava els avantatges de l’acord per facilitar el lloguer social. Com a nota negativa, però, demanava un esforç per part de la regidoria d’Hisenda, per tal de no retallar sempre de la partida de manteniment.

modificacio pressupost erc

El regidor del PSC, Josep Romaguera, es va mostrar satisfet de poder ampliar la partida de serveis socials, però el seu partit hagués buscat una altra partida que no fos la de manteniment per a obtenir els diners.

modificacio pressupost psc

L’expedient de modificació de crèdit es va aprovar amb els vots favorables de CiU i ERC, i l’abstenció del PP i el PSC.

Ara la resolució se sotmetrà a informació pública durant 15 dies, i si no es presenta cap reclamació durant aquest termini, les modificacions es consideraran aprovades definitivament.

ÚLTIMES NOTÍCIES