IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC ALBERT TORRENT PRESENTA A BLANES, DAVANT DE FAMILIARS I AMICS,...

EL TORDERENC ALBERT TORRENT PRESENTA A BLANES, DAVANT DE FAMILIARS I AMICS, EL DOCUMENTAL PROTAGONITZAT PER ELL “MEDITRIRRANI SOLIDARI”. AQUESTA SETMANA EL PRESENTARÀ A GIRONA.

presentacio meditrirraniLa sala de plens de l’Ajuntament de Blanes es va omplir divendres amb motiu de la presentació del documental “MediTRIrrani Solidari”. L’acte va ser la primera ocasió per visualitzar la vivència viscuda per el grup de joves socialment desfavorits o amb risc d’exclusió social participants en diferents programes d’AD Iniciatives Socials (www.adgirona.org), i que van formar part de l’equip tècnic i suport al torderenc Albert Torrent, en el seu repte de recórrer la Costa Brava d’una forma innovadora: el 5 d’octubre passat, l’Albert va anar de Blanes a Portbou nedant, corrent i pedalant. Ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera un cop acabada la presentació, es mostrava molt content del resultat i assegurava que l’objectiu esta més que complert.

presentacio mediTRIrrani 1

Aquesta setmana, l’Albert Torrent presentarà el documental a Girona, a l’Escola Universitària de Salut i l’Esport de Salt (EUSES) i davant d’estudiants de CAFE de la UdG. Escoltem-lo.

presentacio mediTRIrrani 2

L’Albert dóna les gràcies als mecenes que han col·laborat en finançar el projecte i espera poder-lo presentar a Tordera ben aviat.

presentacio mediTRIrrani 3

L’acte de presentació del documental “MediTRIrrani solidari” va comptar amb l’assistència de l’atleta olímpic de Lloret de Mar, Àngel Mullera.

Els interessats en contactar amb l’Albert Torrent, ho poden fer a través de la pàgina de Facebook “MediTRIrrani”, enviant un correu electrònic a meditrirrani@gmail.com o visitant la pàgina web www.mediTRIrrani.org.

ÚLTIMES NOTÍCIES