IniciNoticiesSocietatTORDERA ES PREPARA PER A LA SEGONA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG.

TORDERA ES PREPARA PER A LA SEGONA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG.

marato-donacio-sangLa Regidoria de Sanitat i el Banc de Sang i Teixits ja treballen en la segona edició de la Marató de Donació de Sang a Tordera, que es celebrarà el dimarts 29 d’abril.
Per començar a difondre la campanya l’organització es reunirà aquest mes de febrer amb les escoles i durant el mes de març amb les entitats a fi d’organitzar activitats i iniciatives educatives i lúdiques que afavoreixin i cridin a la participació i a la sensibilització sobre la importància de la donació de sang. Ho explica la regidora de sanitat, Eliana Romera.

eliana donacio sang

La primera acció de promoció de la Marató de la Donació de Sang serà un concurs per crear l’eslògan de la campanya que es convocarà properament. La primera Marató de Donació de Sang a Tordera, celebrada el mes de maig passat, va aconseguir 305 donacions, superant amb èxit l’objectiu establert per l’organització que es situava sobre les 200 extraccions. La Marató va tenir lloc durant tot el dia al pavelló poliesportiu municipal, que va adaptar la sala polivalent en una sala d’extraccions per a la causa.

ÚLTIMES NOTÍCIES