IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE CIVISME REFORÇARÀ LA CAMPANYA DELS EXCREMENTS DE GOSSOS ALS...

LA REGIDORIA DE CIVISME REFORÇARÀ LA CAMPANYA DELS EXCREMENTS DE GOSSOS ALS CARRERS. ÉS EL PROBLEMA MÉS GREU QUE PATEIX TORDERA EN MATÈRIA DE CIVISME.

timthumb.phpLa regidoria de civisme de l’Ajuntament de Tordera continua la seva particular lluita contra el que considera el gran problema de civisme al nostre municipi: els excrements de gossos als carrers. N’hi ha d’altres, però aquest és el més greu. S’hi ha treballat molt, fent pedagogia a través dels agents cívics, parlant amb els propietaris de gossos i enviant-los informació, també a través dels veterinaris locals, a més de preveure una sèrie de multes (des que es va aprovar l’ordenança de civisme l’any 2008). El problema, però, hi segueix essent. El regidor de l’àmbit, Josep Llorens, assegura que la solució és difícil, ja que depèn de la personalitat de cada un. En aquest sentit, considera que és important no deixar de fer pedagogia.

nova campanya excrements gossos 1

Properament es reforçarà la campanya dels excrements de gossos als carrers. S’enviaran cartes als veïns alertant que aquesta actitud perjudica el nostre municipi. Ho explica Josep Llorens.

nova campanya excrements gossos 2

Ara, Tordera compta amb nous plans ocupacionals i, des de la regidoria de civisme s’ha decidit dedicar específicament una part d’aquests a netejar els excrements que es troben, sobretot, a les parts més urbanes. S’intentarà que amb els carrers més néts hi hagi menys temptació d’embrutar-los, a més de netejar la imatge del municipi. Tot per reforçar una campanya que fa temps que està en marxa, però que no acaba de funcionar entre bona part de la ciutadania.