IniciNoticiesSocietatUN INCENDI INTENCIONAT AFECTA UNA BOTIGA DE ROBA INTERIOR DEL CARRER SANT...

UN INCENDI INTENCIONAT AFECTA UNA BOTIGA DE ROBA INTERIOR DEL CARRER SANT RAMON.

IMG_20140225_104853Un incendi ha destruït aquesta matinada bona part de l’interior de la botiga de roba interior situada al número 4 del carrer Sant Ramon. Segons fonts municipals, els fets han succeït poc després de les dues de la matinada, quan la central d’alarmes ha donat avís a la Policia Local d’un incident a una botiga del carrer Sant Ramon. Quan la Policia ha arribat al lloc dels fets ha detectat que el vidre de l’aparador havia estat trencat i s’hi havia introduït un bidó en flames. La ràpida actuació policial ha permès apagar el foc abans de l’arribada dels bombers. En els vidres exteriors de l’ establiment, també es podien llegir pintades amb insults.

Segons bombers de la generalitat, el foc ha destruït material que hi havia dins la botiga, però no ha causat danys personals ja que en aquell moment l’establiment estava tancat i no hi havia ningú al seu interior. Els veïns de l’immoble on està situada la botiga tampoc han patit danys i no ha estat necessari desallotjar-los ja que el foc ha pogut ser controlat en pocs minuts i no ha causat danys en l’estructura de l’edifici.

Bombers asseguren que l’incendi, però, si que ha provocat una espesa fumera negra que ha afectat tota la botiga. Els cossos de seguretat investiguen ara les causes i treballen per localitzar els autors dels fets.

ÚLTIMES NOTÍCIES