IniciNoticiesEducacióS'ORGANITZA UN NOU CURS DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA PER EL PROPER 1 D’...

S’ORGANITZA UN NOU CURS DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA PER EL PROPER 1 D’ ABRIL.

els_albergs_de_la_generalitat_milloraran_l_eficiencia_de_la_seguretat_alimentaria_i_de_la_despesa_ordinaria_93_bigVista la bona acollida del curs de Seguretat Alimentària organitzat pel Casal de Joves, la Regidoria de Joventut ha decidit organitzar una nova edició del curs, el proper 1 d’abril, de 9 h a 14.30 h al Casal de Joves.

El curs s’adreça a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació, etc.). Escoltem la tècnica del casal de joves, Carme López.

casal de joves curs 1

La sessió permetrà els assistents conèixer i fomentar el compliment  de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments, prevenir les malalties de transmissió alimentària i implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).

Les inscripcions es poden fer a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat o bé presencialment al Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES