Tret de sortida del Cicle bé+bo de la programació estable del Teatre Clavé. I l’encarregat d’obrir-lo és l’espectacle titulat Sabor flamenc, una fusió de dansa espanyola, de la mà de l’Anna Rodríguez; i un sopar degustació, de caire informal, ofert pel patrocinador de l’esdeveniment: El Tall + Porcus.
L’Anna Rodríguez és titulada amb el Grau Mitjà de Dansa Espanyola a l’Institut del Teatre de Barcelona i compta amb una llarga trajectòria en el món de la dansa. La seva formació en aquest camp es va iniciar al Teatre Clavé, va continuar a les escoles d’Eulàlia Blasi i de Paca Garcia, i des de llavors ha participat en nombrosos cursos impartits per professionals de renom. Actualment, combina l’activitat artística amb la docència. Ella serà l’encarregada d’oferir al públic una mostra de dansa espanyola, castanyoles, flamenc i fusió, acompanyada al piano per en Jordi Juli.
De manera simultània, i a partir d’un moment del concert, el públic assistent podrà degustar diversos productes ibèrics procedents de diferents indrets de la Península Ibèrica i oferts per El tall+Porcus. Productes acompanyats per vi i cava oferts per Castell del Remei. El regidor de cultura, Josep Llorens assegura que l’ activitat és una manera diferent de consumir cultura i acostar a nou públic al teatre.
Josep Llorens també destaca que l’ activitat serveix per autogestionar la fundació.
Sabor flamenc es durà a terme a la Sala Gran del Teatre Clavé, convertida en un nou espai, en dues funcions: divendres 21 de febrer i dissabte 22 de febrer. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 22€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.