IniciNoticiesPolíticaEL PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS, MIQUEL BUCH ALERTA QUE LA...

EL PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS, MIQUEL BUCH ALERTA QUE LA REFORMA LOCAL ESPANYOLA DESTRUIRÀ LLOCS DE FEINA.

miquelbuchEl president de l’Associació Catalana de Municipis i del Consell de Governs Locals, alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, alerta que la Llei de Racionalització i Sostenibilitat Local pot comportar l’acomiadament de 30.000 persones, segons xifren els sindicats. Buch explica que, si la llei pren competències als ajuntaments, no es podran mantenir tots els llocs de treball perquè no es podrà pagar el sou a unes persones per una feina que han hagut de deixar de fer perquè hi ha una llei que ho impedeix.

buch 1

Buch ha fet aquestes declaracions en una entrevista a la Xarxa de Comunicació Local, durant la qual també ha explicat que la Generalitat, les associacions de municipis i els ajuntaments treballen plegats per trobar buits legals a la Llei de Governs Locals espanyola i trampejar els aspectes més polèmics.

buch 2

Miquel Buch fa autocrítica i reconeix que Catalunya s’hauria d’haver afanyat més per aprovar la seva pròpia llei de règims locals i intentar esquivar així la llei estatal.

ÚLTIMES NOTÍCIES