IniciNoticiesPolíticaL’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS PRESENTA UN CATÀLEG COMPLET DE VEHICLES QUE PODEN...

L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS PRESENTA UN CATÀLEG COMPLET DE VEHICLES QUE PODEN COMPRAR AGREGADAMENT ELS AJUNTAMENTS.

Compra_agregada_de_vehiclesL’Associació Catalana de Municipis presenta una nova eina al servei de tots els ajuntaments perquè puguin renovar les seves flotes de vehicles amb un estalvi d’entre el 15 i el 30 per cent. L’Associació Catalana de Municipis va iniciar el projecte de compres agregades fa 7 anys, i des d’aleshores ha anat ampliant el seu catàleg de serveis amb l’objectiu d’optimitzar els tràmits i, sobretot, els recursos de què disposen els ajuntaments. Fins ara oferia productes com assegurances, plans de pensions, electricitat o gas natural, i ara amplia el servei amb la possibilitat que els municipis que ho desitgin puguin adquirir en immillorables condicions vehicles per a les seves necessitats, en una clara aposta per evitar duplicitats. Miquel Buch és l’Alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis.

buch vehicles

Tots els vehicles del catàleg són produïts per empreses amb seu a Catalunya, com Seat i Nissan, i s’han triat tenint en compte criteris d’eficiència energètica. Una cinquantena de municipis ja s’han interessat pel nou servei que ofereix l’ACM.

ÚLTIMES NOTÍCIES