IniciNoticiesSocietatVEÏNS DE L’URBANITZACIÓ CAN DOMÈNECH ASSEGUREN VIURE ATEMORITS DAVANT LES ACTITUDS D’UN...

VEÏNS DE L’URBANITZACIÓ CAN DOMÈNECH ASSEGUREN VIURE ATEMORITS DAVANT LES ACTITUDS D’UN HOME QUE PATEIX ESQUIZOFRÈNIA.

candomenecVeïns de Tordera  viuen atemorits davant les actituds d’un veí del carrer Avinguda Andalusia de la urbanització Can Domènech. En declaracions a aquesta emissora, denuncien que l’home fa fogueres dins de casa, que té el domicili ple d’excrements, que parla sol o fins i tot que les nits es passeja cridant pel carrer. La portaveu dels veïns afectats, Raquel Xiberta assegura que l’home pateix esquizofrènia.

esquizofrenic 1

El passat 30 de gener, es va arribar a una situació límit quan, segons han confirmat mossos d’esquadra, l’home va amenaçar una veïna amb un ganivet, i quan els agents es van personar a l’indret, va amenaçar-los de la mateixa manera. En no desistir de la seva actitud, va acabar detingut. Raquel Xiberta assegura que han presentat diverses denúncies per robatoris, furts, amenaces i agressions, que no han arribat enlloc perquè l’acusat no es presenta al judici. Els veïns afegeixen que la família tampoc se’n volen fer responsables.

esquizofrenic 2

La situació està en mans de serveis socials, però hores d’ara no s’ha plantejat cap solució.

esquizofrenic 3

Els veïns denuncien que l’estat no disposi de cap centre per acollir aquesta persona i que a sobre li pagui un ajut de 600 euros, que es gasta amb alcohol i drogues.

En aquest sentit, temen que quan algun responsable polític o judicial vulgui prendre posició al tema, ja sigui massa tard.

esquizofrenic 4

Consultats per aquesta emissora, Mossos d’Esquadra i Serveis Socials asseguren ser coneixedors del tema i estar treballant per intentar buscar una solució per a totes les parts.

ÚLTIMES NOTÍCIES