IniciNoticiesEducacióLES ESCOLES DE TORDERA OBREN LES SEVES PORTES EN VISTA A LA...

LES ESCOLES DE TORDERA OBREN LES SEVES PORTES EN VISTA A LA PROPERA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR.

03242Les escoles de Tordera organitzen aquesta setmana les jornades obertes en motiu de la propera preinscripció escolar. L’escola Ignasi Iglesias obrirà les seves portes demà 11 de febrer. L’Escola Serra de Miralles, per la seva banda, farà la jornada el dia 12, i la Roureda el dia 17. L’horari de visita a aquestes tres escoles serà de 9 del mati a 1 del migdia i de 3 a dos quarts de 5 de la tarda. L’Escola d’Hortsavinyà obrirà les seves portes del 10 al 13 de febrer a les 2 del migdia, però és necessari demanar cita prèvia. L’escola Brianxa ha organitzat la jornada de portes obertes, amb sessió informativa inclosa, el dia 14 de 3 a 5 de la tarda, mentre que Vedruna-Sant Josep la farà el dia 15 de 10 del mati a 1 del migdia. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró, explica els motius d’aquestes jornades de portes obertes.

cayro portes obertes

Tot i que encara no s’ha publicat oficialment al DOGC, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha avançat que el període de preinscripció per als diferents cursos i ensenyaments serà els següents:

De l’11 al 21 de març, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. De l’11 de març al 4 d’abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa. Del 13 al 23 de maig, per al batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, i per al primer període dels ensenyaments esportius. Del 27 de maig al 6 de juny, per als cicles formatius de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny. Per a més informació podeu consultar el web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES