IniciNoticiesCulturaÈXIT DE PÚBLIC A LA XERRADA SOBRE LES EMOCIONS AMB EL LAMA...

ÈXIT DE PÚBLIC A LA XERRADA SOBRE LES EMOCIONS AMB EL LAMA NGAWANG DORJE, A TORDERA.

xerrada_lamaLa sala polivalent de la biblioteca de Tordera va quedar petita, aquest passat divendres, per acollir tots els assistents a la conferència amb el Lama Ngawang Dorje Dondrub, inclosa dins el cicle d’activitats al voltant del benestar personal.

Tot i que a Catalunya hi ha diferents centres budistes, el Lama Dorje forma part de l’associació cultural Sangha Activa, amb seu a Vallvidrera (Barcelona), i ell personalment s’ha especialitzat en el desenvolupament i les relacions personals en el dia a dia, el que anomenen Karma Ioga. En declaracions a Ràdio Tordera, resumia la seva trajectòria fins arribar a ser Mestre Budista.

lama 1

En la conferència de divendres, titulada “Navegando en el mar de las emociones”, el Lama Dorje va explicar com gestionar les pròpies emocions i pensaments. L’objectiu dels budistes és trobar la felicitat estable.

lama 2

Els integrants de l’associació budista Sangha Activa és troben i decideixen entre tots què volen fer. Estructuren cursos de filosofia i meditació, fan rituals i, fins i tot, tenen projectes amb empreses. Aquelles que ho demanen, les ajuden a aplicar el concepte de calma mental en la presa de decisions, construcció d’equips i a generar felicitat entre el grup. També ajuden a famílies, parelles o familiars de malalts. I en moments difícils com els d’ara, la filosofia budista pot ser una ajuda per a persones que no ho estan passant bé.

lama 3

L’Associació té diversos nuclis de practicants arreu de Catalunya. A Tordera hi ha un grup de persones que es troben un cop al mes a casa la Pilar Balaguer, però que practiquen la meditació i la investigació de la filosofia budista en el seu dia a dia.

Per més informació sobre l’associació Sangha Activa podeu consultar la pàgina web www.sanghaactiva.org.

ÚLTIMES NOTÍCIES