IniciNoticiesCulturaELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTEN AMB ÈXIT L’OBRA...

ELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTEN AMB ÈXIT L’OBRA “ESTIU DE TERRASSES”, ESCRITA PER QUIM HARO.

estiudeterrassesAquest passat divendres a la tarda, els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Brianxa van representar al Teatre Clavé l’obra “Estiu de terrasses”, escrita per en Quim Haro. L’autor torderenc i professor de l’escola va escriure aquesta obra ambientada a la Fonda Terrassà, quan allà pels anys 60 venien molts turistes fins al nostre poble. La història parla de la relació familiar que s’establia entre els propietaris de la fonda i els turistes que venien cada estiu. Quim Haro es mostra content amb el resultat de l’obra i assegura que molts moments han estat com ell se’ls imaginava mentre l’escrivia.

balanç obra brianxa quim

Una quinzena de joves són els que han pujat dalt l’escenari per posar-se en el paper dels diferents personatges, alguns amb més nervis que d’altres. Escoltem-ne alguns en declaracions a Ràdio Tordera.

balanç obra brianxa alumnes

L’obra “Estiu de Terrasses”, escenificada pels alumnes de 4t d’ESO de l’escola Brianxa, forma part de les activitats que els alumnes han organitzat durant l’últim any per recaptar diners per finançar, parcialment, el seu viatge de fi d’ESO per l’Alsàcia i el sud d’Alemanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES