IniciNoticiesCulturaELS ALUMNES DE 4 ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTEN AVUI L'OBRA DE...

ELS ALUMNES DE 4 ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTEN AVUI L’OBRA DE TEATRE “ESTIU DE TERRASSES” ESCRITA PER JOAQUIM HARO.

estiudeterrassesEls alumnes de quart d’ESO de l’escola brianxa representaran aquest divendres, l’obra de teatre “Estiu de Terrasses” de Joaquim Haro. Aquesta representació forma part de les activitats que els alumnes han organitzat durant el darrer any per recaptar diners per sufragar, parcialment, el seu viatge fi d’ESO per l’Alsàcia i el sud d’Alemanya.

L’obra està ambientada a la Fonda Terrassà, quan, allà pels anys 60 venien molts turistes fins al nostre poble. La història ens parla de la relació familiar que s’establia entre els propietaris de la Fonda Terrassà i els turistes (francesos, italians i alemanys) que venien cada estiu. Ho explica el seu autor, Joaquim Haro.

obra brianxa 1

Joaquim Haro assegura que l’obra de teatre també és una excusa per recuperar l’ història del poble i cohesionar el grup d’alumnes.

obra brianxa 2

Les representacions seran avui en dues funcions a les 18:00 o a les 21:00 al teatre Clavé, el cost de la entrada és de 5€.

ÚLTIMES NOTÍCIES