IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA POSA EN MARXA LA 37a FIRA MERCAT...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA POSA EN MARXA LA 37a FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA.

03742Un any més, l’Ajuntament de Tordera, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, ja treballa en l’organització de la Fira Mercat del Ram, que enguany es celebrarà el dies 11, 12 i 13 d’abril al Prudenci Bertrana. En aquesta 37ena Edició de la Fira Mercat del Ram es continuarà amb la línia endegada a l’edició anterior, la promoció del sector agroalimentari, ramader i gastronòmic com a sectors arrelats a la nostra història econòmica. A més, en aquesta edició, s’incorpora la sostenibilitat com a fil conductor de la Fira (gestió forestal, bioconstrucció, energies renovables, turisme rural, etc.). Ho explica el regidor de promoció econòmica i director de la fira, Jordi Camó.

fira 1

La Junta de govern local va aprovar dijous passat la normativa de participació a la Fira per a tots els expositors que com l’any passat, inclou interessats bonificacions per a expositors. Totes les empreses interessades en formar part de la mostra ja poden presentar les sol·licituds al Servei de Registre de l’Ajuntament de Tordera. Per altra banda totes les entitats socials, esportives, culturals i socials sense finalitat de lucre, també seran presents a la Fira a través de la Mostra d’Associacionisme Local. Les entitats i associacions que vulguin ser presents a la Mostra d’associacionisme també poden formalitzar la seva participació, fins al dia 10 de març. En cas d’organitzar alguna activitat entre els dies 11, 12 i 13 d’abril, poden comunicar-ho per poder confeccionar el programa d’actes de la Fira. Jordi Camó assegura que s’ ha engegat la maquinaria organitzativa de la fira.

fira 2

Finalment, en el marc de la normativa de la Fira, la Junta de Govern ha aprovat les bases que regulen el procediment per a l’atorgament de llicència d’ocupació temporal del domini públic local a favor d’entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar suport a aquelles entitats que organitzen activitats al municipi, per a l’explotació del servei de bar durant la celebració de la Fira-Mercat del Ram, atenent als principis d’objectivitat, publicitat i concurrència. Les entitats interessades en gestionar el bar de la Fira poden presentar la sol·licitud corresponent atenent les bases que regulen el procediment d’adjudicació. Totes les sol·licituds i formularis es poden descarregar a través de la pàgina www.tordera.cat.