IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ D’EXPERTS SECOT OFEREIXEN ASSESSORAMENT INDIVIDUAL A EMPRESES I EMPRENEDORS LOCALS.

L’ASSOCIACIÓ D’EXPERTS SECOT OFEREIXEN ASSESSORAMENT INDIVIDUAL A EMPRESES I EMPRENEDORS LOCALS.

secotL’Ajuntament de Tordera, en el marc del conveni signat amb SECOT al novembre del 2013 i durant tot el 2014, ofereix una sèrie d’assessorament individuals a empreses del municipi per analitzar la seva viabilitat empresarial i oferir eines de millora i consolidació empresarial.

Es tracta d’una experiència pilot amb què es pretén l’apropament al teixit empresarial amb la voluntat expressa d’escoltar la seva problemàtica i oferir-li eines i espais de reflexió. Aquests espais han de permetre obrir altres espais de col·laboració entre l’empresa i l’Ajuntament que s’han d’anar definint durant el 2014. L’assessor Miquel Bayo explica què és SECOT.

secot 1

En el marc de conveni de col·laboració amb SECOT vigent fins el 30 de novembre de 2014 les empreses de Tordera ja existents i aquelles persones que estan en procés de muntar el seu propi negoci poden beneficiar-se, directament, d’assessories i tutories a emprenedors i Pimes. Escoltem Miquel Bayo, en declaracions a aquesta emissora.

secot 2

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera es recolliran les demandes de les empreses i es coordinarà la visita amb els expert de SECOT. Els interessats poden ompli el formulari que trobareu a www.tordera.cat i des de Promoció Econòmica es donaran dia i hora per concertar una primera visita amb els expert de SECOT.

ÚLTIMES NOTÍCIES