IniciNoticiesEducacióTOTS ELS ALUMNES DEL MARESME QUE COMPLEIXIN ELS REQUISITS ECONÒMICS PODRAN REBRE...

TOTS ELS ALUMNES DEL MARESME QUE COMPLEIXIN ELS REQUISITS ECONÒMICS PODRAN REBRE LA BECA MENJADOR.

bequesmenjadorTots els alumnes del Maresme que compleixin els requisits econòmics podran rebre la beca de menjador escolar gràcies a una ampliació del pressupost del Consell Comarcal. Vist l’augment de la demanda d’aquest beques aquest darrer curs, el Departament d’Ensenyament ha concedit a l’ens comarcal un increment de 700 mil euros respecte la dotació inicial. D’aquesta manera aquest curs es dedicarà a aquesta partida un total de dos milions i mig d’euros que es distribuiran entre la concessió de més de 1.200 beques completes i l’ampliació de 1.300 ajudes parcials. Tot plegat beneficiarà un total de 2.584 alumnes de la comarca. La consellera de benestar social del Consell comarcal Neus Serra assegura que són grans notícies pel Maresme.

menjador escolar 1

Aquest curs 2013-2014 s’ha detectat, tal i com detalla Serra, un increment notable del nombre de sol·licituds de beques de menjador escolar. Si el curs passat se’n van rebre unes 4.600, aquest nou període escolar s’ha arribat fins les 5.700.

menjador escolar 3

Unes dades que, com dèiem, han portat al CCM ha demanar el compromís del departament d’ampliar la partida en cas que fos necessari.

ÚLTIMES NOTÍCIES