IniciNoticiesEntitatsINICIATIVA PER CATALUNYA-VERDS ES PRESENTARÀ A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2015 A...

INICIATIVA PER CATALUNYA-VERDS ES PRESENTARÀ A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2015 A TORDERA.

icv-verds-torderaEl creixement organitzatiu i electoral que han tingut els ecosocialistes a Tordera en els darrers temps ha permès constituir, novament, una agrupació local pròpia. Tordera ja havia comptat amb agrupació local d’iniciativa-verds i s’havia presentat en algunes eleccions municipals sense aconseguir representació a l’ajuntament. Ara feia molts anys que el partit estava inactiu en el nostre poble. L’agrupació torderenca està encapçalada per Carles Seijo qui és actualment president de l’associació de veïns de Can Domenec. En declaracions a Ràdio Tordera explica com neix l’idea de formar l’agrupació local d’iniciativa-verds.

iniciativa 1

El partit compta amb una dotzena de militants i simpatitzants, amb la voluntat d’ampliar el seu àmbit d’actuació.

Carles Seijo assegura que els eixos bàsics de treball d’IC-V a Tordera giraran entorn de polítiques socials encaminades a millorar la situació de les famílies més vulnerables.

iniciativa 2

Seijo assegura que iniciativa per Catalunya-Verds es presentaran a les eleccions municipals del 2015 a Tordera, amb l’objectiu de treure un bon resultat.

iniciativa 3

ICV-Verds fan una crida a l’entorn social de les esquerres, a sumar-se al projecte, treballant per generar dinàmiques que defensin el territori, les polítiques socials, i la estructuració social.

ÚLTIMES NOTÍCIES