IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA ÉS SELECCIONADA EN LA “III JORNADA DE BONES...

L’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA ÉS SELECCIONADA EN LA “III JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES” PEL TREBALL “L’ADAPTACIÓ A L’ESCOLA”, DE LA PROFESSORA EVA SÁNCHEZ.

03864L’Escola Brianxa de Tordera ha estat seleccionada en la “III Jornada de Bones Pràctiques” que organitza l’Agrupació Escolar Catalana (AEC), pel treball d’educació infantil “L’Adaptació a l’Escola”, presentat per la professora Eva Sánchez.

De vegades, la separació dels nens i nenes que comencen l’escola a P3 de les seves famílies costa molt, i tant uns com els altres ho passen una mica malament. Per això, des de l’Escola Brianxa han intentar dur a terme una sèrie d’actuacions, per fer aquesta separació una mica més tranquil·la i donar-los recolzament. Eva Sánchez ens detalla quines són aquestes actuacions.

eva sanchez 1

Aquesta és la segona vegada que l’Escola Brianxa és seleccionada. La primera va ser el 2011, a la “II Jornada de Bones Pràctiques” amb el treball “Expressem les emocions”. Eva Sánchez explica com van engegar aquest projecte.

eva sanchez 2

Enguany, degut al gran nombre de treballs presentats a la jornada, s’han seleccionat un total de 36 treballs, que donaran peu a la celebració de la jornada, el proper 8 de març a l’escola Garbí Pere Verges d’Esplugues de Llobregat.

Aquestes jornades són de caràcter bianual i hi participen totes les escoles de l’Agrupació Escolar Catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES