IniciNoticiesEntitatsLA BIBLIOTECA DE TORDERA REP EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL EN LA...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA REP EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL EN LA CATEGORIA D’ESTABLIMENTS CULTURALS, ATORGAT PEL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE LA GENERALITAT.

02600La Biblioteca de Tordera ha rebut el Distintiu de Qualitat Ambiental en la categoria d’establiments culturals, atorgat per la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El Distintiu de garantia de Qualitat Ambiental és un sistema català d’etiquetatge ecològic, que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental, més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Alguns dels aspectes que s’han tingut en compte a l’hora d’atorgar aquest distintiu han estat: l’estalvi i eficiència energètica, especialment en l’àmbit de la il·luminació i la climatització; així com l’estalvi d’aigua, la recollida selectiva de residus i la compra de productes ecoetiquetats. A més, aquesta categoria també valora la comunicació i promoció dels aspectes esmentats entre els usuaris i treballadors. La directora de la biblioteca, Silvia Anfronts, explica quins aspectes ha valorat el departament en el cas de Tordera.

distintiu qualitat biblio 1

Aquest distintiu s’anirà revisant any rere any i, per acreditar-ho, la Biblioteca de Tordera rebrà una placa i podrà utilitzar un logotip identificatiu. Escoltem Sílvia Anfronts.

distintiu qualitat biblio 2

Juntament amb la Biblioteca de Tordera també s’ha reconegut amb el distintiu de Qualitat ambiental 13 biblioteques més incloses a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Totes elles han participat en un projecte pilot de col·laboració entre diferents Administracions.

ÚLTIMES NOTÍCIES