IniciNoticiesPolíticaLA GENERALITAT ES COMPROMET A PAGAR ELS 129.000 EUROS QUE DEU A...

LA GENERALITAT ES COMPROMET A PAGAR ELS 129.000 EUROS QUE DEU A L’AJUNTAMENT DE TORDERA DEL FONS DE COOPERACIÓ LOCAL.

03207Els ajuntaments cobraran els 55 milions d’euros que aquest any no han rebut del Fons de Cooperació Local. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ho ha confirmat després de les queixes i reclamacions de més d’un centenar d’ajuntaments que havien rebut amb sorpresa i indignació la retallada d’aquests diners. Entre aquests, l’ajuntament de Tordera, que tenia pressupostats 50.000 euros per aquest any. Joana Ortega ha explicat que la mesura s’ha consensuat amb el món local.

fons cooperacio joana ortega

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, veu amb bons ulls que la Generalitat els pagui en els propers 3 anys els 129 mil euros que els deu del fons de cooperació local.

fons cooperacio alcalde 1

Joan Carles Garcia demana un debat sobre els paràmetres de repartiment del fons entre els municipis catalans. Segons Garcia, amb el sistema actual Tordera en surt perjudicada.

fons cooperacio alcalde 2

Precisament, el ple de l’Ajuntament debatrà aquesta setmana una moció presentada per el PSC i on s’han afegit tots els grups municipals, on s’insta a la Generalitat a realitzar una nova distribució del fons de cooperació local, que han deixat enguany Tordera sense aportació.

ÚLTIMES NOTÍCIES