IniciNoticiesCulturaEL CICLE AINDA I EL CICLE FAMILIAR OBREN LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL...

EL CICLE AINDA I EL CICLE FAMILIAR OBREN LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ PER AQUEST SEMESTRE.

logo aindaLa programació estable del teatre clavé s’ estrena aquest cap de setmana amb propostes per un públic infantil i juvenil.  Dins el cicle Ainda, la companyia torderenca, 7 i mig presenta l’ espectacle “L’ acompanyant”. Es tracta d’ un espectacle de creació pròpia sorgit a partir de l’ experimentació amb la idea de la por. El director del teatre clavé, Josep Navarro ens dóna més detalls.

navarro l’ acompanyant

La proposta està interpretada per Montse Haro, Sara Romaguera, Jordi Ciurana, Bel Castañé i Martí Gumbau, sota la direcció de Carles Vendrell. Després de l’ acompanyant, la Nit Ainda passarà del teatre a un altre gènere: la dansa i acompanyada de projeccions audiovisuals. L’ acompanyant serà avui a les 10 de la nit. El preu serà de 6 euros i amb el carnet Ainda de 2 euros. Dissabte, el cicle familiar presenta una proposta innovadora titulada Sensacional. Lluny del format habitual d’un espectacle; Sensacional és una instal·lació participativa en què imatges i sons s’escampen per tot arreu i els infants, equipats amb un vestuari de color blanc, es fiquen dins d’una gran pantalla i es deixen emportar per la força de les imatges que s’hi projecten, pel joc que aquestes provoquen, per la suggerent banda sonora. Ho explica el director de l’ espectacle, Jordi Corominas.

sensacional

Sensacional s’adreça a infants de 18 mesos a 3 anys i es durà a terme el dissabte 25 de gener en 4 sessions, que tenen un durada aproximada de 30 minuts. Els horaris de les sessions són 16.30h – 17h – 17.40h – 18.30h. Per les característiques de la instal·lació, el nombre d’infants participants a cada funció de Sensacional està limitat a 20 i cadascun d’ells pot venir acompanyat per dos adults que exerciran de públic de la proposta.

Un any més, l’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i els establiments adherits ofereixen als seus clients descomptes de 2€ per a les diferents funcions.

ÚLTIMES NOTÍCIES