IniciNoticiesEducacióEL PORTAL DE RECURSOS EDUCATIUS XTEC DESTACA AL SEU PORTAL DE BLOCS...

EL PORTAL DE RECURSOS EDUCATIUS XTEC DESTACA AL SEU PORTAL DE BLOCS EL WEB “IGNASI RÀDIO”

ignasiradioL’equip XTECBlocs de l’Àrea de Tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement de la Secretaria de Polítiques educatives d’Ensenyament de la Generalitat publica com a bloc destacat del web XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya) el bloc Ignasi Ràdio, realitzat pels alumnes de l’escola Ignasi Iglesias. El bloc Ignasi Ràdio recull els programes i les preparacions que en fan els alumnes de l’escola i també el recull de reconeixements que n’han obtingut. El  responsable del projecte, Alberto Rojo es mostra satisfet per el reconeixement i enumera els continguts que ofereix aquest bloc.

xtec ignasi radio 1

El fet que sigui una publicació destacada del bloc al XTEC permet donar-lo a conèixer a tots els centres docents com a proposta interessant tant per als alumnes com a professors. Alberto Rojo assegura que el bloc Ignasi Ràdio s’ engloba com una activitat d’ expressió oral i escrita.

xtec ignasi radio 2

Tot el treball realitzat per els alumnes que participen en el projecte de Ràdio, es pot escoltar, descarregar i comentar, a través del bloc Ignasi Ràdio.

ÚLTIMES NOTÍCIES