IniciNoticiesEntitatsTORDERA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA SANT ANTONI ABAT I LA FESTA...

TORDERA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA SANT ANTONI ABAT I LA FESTA DELS TRES TOMBS.

03108La Cooperativa Agrària la Baixa Tordera,  ja tenen a punt els actes per commemorar la festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs, que tindran lloc el proper dissabte 18 de gener. Les activitats començaran a les 9:30h amb la concentració de cavalls i genets al parc Prudenci Bertrana i un esmorzar per a tots els participants.

A les 10:45h donarà inici la cercavila de cavalls. El recorregut sortirà del parc Prudenci Bertrana i passarà pels carrers Puigvert, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda Països Catalans, carrer de Girona, Camí de Mas Martí i Camí Ral.

A les 11:30h, a l’església de Sant Esteve s’oficiarà la Missa en honor a Sant Antoni Abat. A la mateixa hora començaran els Tres Tombs que passaran pels carrers Sant Ramon, Ciutadans, pl. Església i carrer Puigvert. A les 12:00h es farà la benedicció dels animals a la plaça de l’Església i tots els animals que hi participin rebran un obsequi al pati de la Cooperativa que es podrà recollir a partir de les 12:30h. La Margarita del sindicat, recorda que primer es beneiran els cavalls i després els animals petits.

tres tombs 1

Aquest any i com a novetat en el programa d’activitats, a les 12:15h donarà inici a la primera Gimcana hípica de Sant Antoni Abat, al parc Prudenci Bertrana. L’organitzador, Jaume Pascual ens explica en que consistirà la gimcana.

tres tombs gimcana

Tots els genets que vulguin participar-hi hauran d’inscriure’s a primera hora (durant la concentració i esmorzar) al Prudenci Bertrana. L’organització ha establert un màxim de 20 participants i hi haurà premis per als tres primers classificats.
La festa de Sant Antoni Abat es tancarà amb un dinar de germanor organitzat per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera . L’organització preveu la participació de diverses cavallaries de la comarca en la festa dels tres tombs de Tordera.

tres tombs 2

La celebració de la Festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs rep la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i els Amics dels Cavalls de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES