IniciNoticiesPolíticaTORDERA NO REBRÀ, AQUEST ANY, ELS DINERS QUE LI CORRESPONEN DEL FONS...

TORDERA NO REBRÀ, AQUEST ANY, ELS DINERS QUE LI CORRESPONEN DEL FONS DE COOPERACIÓ LOCAL.

03203Aquests dies s’ha sabut que diversos municipis de Catalunya es queden, enguany, sense rebre els diners del fons de cooperació local. Entre aquests hi ha Tordera. L’Alcalde, Joan Carles Garcia, ho valora molt negativament, i diu que això suposa un greuge pels pressupostos municipals.

alcalde fons cooperacio 1

Joan Carles Garcia considera una injustícia aquesta decisió, ja que els ajuntaments són l’administració més propera al ciutadà i els que estan carregant amb totes les dificultats derivades de la crisi econòmica.

alcalde fons cooperacio 2

L’Ajuntament esperava rebre uns 50.000 euros d’aquest fons de cooperació local. És la quantitat que havia rebut habitualment. Aquests diners es destinaven a cobrir partides vàries del pressupost ordinari. És, doncs, un ingrés que deixen de tenir i que hauran d’aconseguir a través d’altres fons.

L’Alcalde assegura que s’estan plantejant la possibilitat de presentar un recurs. Ara estan treballant conjuntament els municipis i les associacions municipalistes per decidir què faran davant d’aquesta situació.