IniciNoticiesEntitatsLA DIPUTADA D’ERC I LES JERC AL PARLAMENT, MARTA VILALTA, DESTACA EL...

LA DIPUTADA D’ERC I LES JERC AL PARLAMENT, MARTA VILALTA, DESTACA EL PAPER PROTAGONISTA DELS JOVES EN EL MOMENT QUE VIU ACTUALMENT CATALUNYA. VILALTA VA SER AQUEST PASSAT DISSABTE A TORDERA, A UNA TROBADA AMB JOVES DEL MUNICIPI.

03580Les JERC de Tordera van organitzar, aquest passat dissabte, una trobada de joves del municipi amb la diputada d’ERC i les JERC al Parlament, Marta Vilalta. L’objectiu era poder conversar entre tots dels temes d’actualitat, del que més preocupa al jovent avui en dia, i poder-ho fer en un ambient distès i proper. En declaracions a Ràdio Tordera, Marta Vilalta va destacar el paper protagonista dels joves en tot el que s’està vivint a Catalunya.

marta vilalta 1

Marta Vilalta assegura que tenir data i pregunta per la consulta és una molt bona notícia per a Catalunya per tal d’encarar el procés.

marta vilalta 2

Vilalta es mostra convençuda que els joves tindrien un futur més pròsper amb la independència i millors oportunitats de feina.

marta vilalta 3

Marta Vilalta assegura que la voluntat dels partits polítics catalans que han acordat la consulta (CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP) és la de dialogar amb el Govern Espanyol i arribar a un acord. Personalment, diu que no ho veu factible, però que no renunciaran a la consulta.

ÚLTIMES NOTÍCIES