IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ORGANITZA UNA SORTIDA CULTURAL A BARCELONA PER VISITAR EL MUSEU...

LA BIBLIOTECA ORGANITZA UNA SORTIDA CULTURAL A BARCELONA PER VISITAR EL MUSEU D’ART DE CATALUNYA.

mnacLa biblioteca de Tordera organitza pel dissabte 21 de desembre una sortida cultural a Barcelona, promoguda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya dins el projecte Públics BIB. Durant el matí es visitarà el Museu Nacional d’Art de Catalunya on es podrà veure la col·lecció d’art romànic, una de les més emblemàtiques del museu per l’excepcional sèrie de conjunts de pintura mural, única al món, i també la col·lecció d’art gòtic. Durant el matí també hi haurà temps per visitar lliurement l’edifici del Palau Nacional, construït en motiu de l’Exposició Internacional de 1929. La sortida també inclou el dinar, al Restaurant Òleum que es troba dins el mateix Palau Nacional. Ho explica, la responsable de la biblioteca, Silvia Anfronts.

biblioteca sortida barcelona

A la tarda, aprofitant la proximitat amb les festes nadalenques, es farà una visita a la Fira de Nadal de la Sagrada Família on s’hi podran veure prop d’un centenar de parades carregades de figures de pessebre, arbres de Nadal i altres motius nadalencs.

La sortida cultural té un preu de 24€ que caldrà abonar en el moment de la inscripció. La data límit per a inscripcions, és dimecres 18 de desembre i cal fer-ho a la Biblioteca. El preu inclou l’autocar, la visita guiada a la col·lecció Essències medievals, visita lliure al museu i dinar.

L’horari de sortida i arribada serà a de 9:30 h a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES