IniciGeneralL’ AJUNTAMENT S’ ADHEREIX A LA CAMPANYA DE SÀPIENS “EL MÓN HO...

L’ AJUNTAMENT S’ ADHEREIX A LA CAMPANYA DE SÀPIENS “EL MÓN HO HA DE SABER”

L’Ajuntavideowall_1280x720_grocment de Tordera es va adherir fa unes setmanes a la campanya impulsada per l’editorial Sapiens “El món ho ha de saber”.  La campanya  ha superat totes les expectatives. Amb l’objectiu inicial de fer arribar el llibre ‘Catalonia Calling’, editat per la mateixa revista, a les 10.000 persones més influents del món, ha aconseguit que finalment siguin més de 14.500 els que el rebin. A més, el rebran amb el DVD de la Via Catalana elaborat per l’Assemblea Nacional Catalana, després que ‘Sàpiens’ i l’ANC unissin esforços per impulsar la campanya. Claudi Pujol és la directora de la revista “Sapiens”.

sapiens 1

La campanya finalitza, però només en part. Davant els centenars de peticions de gent que demanaven poder enviar el llibre a persones de fora de la base de dades amb què treballava ‘Sàpiens’, la revista ha decidit incloure aquesta possibilitat. Fins al dia 8 de gener, aquelles persones que vulguin podran enviar el llibre, que explica el passat i el present de  , a aquells amics, coneguts i familiars que vulguin, des de la web de la campanya. A partir d’ara, també es pot adquirir, des de la mateixa web, aquest llibre que rebran Barack Obama, Sebastian Vettel o el Papa Franscesc entre altres, en qualsevol de les seves versions: català, anglès, castellà, francès i alemany.

sapiens 2

L’editorial, amb el suport de les institucions adherides, entre elles l’ ajuntament de Tordera, enviarà a aquestes persones el llibre “Catalonia Calling – El món ho ha de saber”, una publicació que explica els orígens de la nació catalana fins als nostres dies, posant un accent especial en la Guerra de Successió i els darrers tres-cents anys. Els organitzadors de la campanya ja han començat a enviar el llibre ‘Catalonia Calling’ i el DVD de la Via Catalana a les 14.500 persones més influents del món, que rebran gràcies a les aportacions econòmiques i a la col·laboració de la gent.