IniciGeneralLES ENTITATS DE TORDERA RECULLEN 4.400 EUROS AL MERCAT SOLIDARI PER LA...

LES ENTITATS DE TORDERA RECULLEN 4.400 EUROS AL MERCAT SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3. PROPERAMENT ES CONEIXERÀ LA XIFRA DEFINITIVA RECOLLIDA PER A LA CAUSA EN LES DIVERSES ACTIVITATS ORGANITZADES EL CAP DE SETMANA.

maratoTordera s’ha bolcat un any més amb la Marató de TV3. L’edició d’aquest any del mercat solidari ha recollit 4.400,68 euros per la investigació de les malalties neurodegeneratives, que és la temàtica a la qual s’ha dedicat l’edició d’enguany. Un total de 18 entitats han participat de la jornada solidària, una dotzena de les quals ho han fet a traves del mercat solidari, i la resta organitzant activitats paral·leles al llarg del cap de setmana. Escoltem Lluís Puig de la Colla de Geganters, Josep Ruscalleda de la Nostra Dansa, M. Àngela Babot del Voluntariat i la Flora de la Comissió de Festes.

131215_003

També en benefici de la Marató de TV3, el CEM Tordera va organitzar dissabte el matí un Zumbató benèfic a la Plaça de l’Església, i a la tarda, el Club Esportiu Tordera (CET) va preparar activitats esportives i lúdiques per a tota la família. Ahir el matí, alumnes i pares de l’escola Serra de Miralles van fer cantades arreu del mercat. I a la tarda, la secció de patinatge artístic del CP Tordera va celebrar un festival, on la recaptació de les entrades també és per a la causa. Igualment, l’Associació de Gent Gran l’Esplai donarà la recaptació del ball de tarda d’aquest diumenge a la Marató. L’associació de veïns de Fibracolor, el club bàsquet Tordera i el club futbol Tordera també van instal·lar guardioles per recollir donatius. La xifra definitiva recollida per totes les entitats de Tordera es coneixerà en les properes hores. Aquest números també s’haurà d’afegir l’aportació que faci l’ajuntament de Tordera.

El marcador final de la Marató de TV3 d’aquest any ha estat de més de 9 milions d’euros. Tot i així, es podrà seguir fent donatius durant un temps més.

Recordem que aquesta edició s’ha dedicat a les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer o el Parkinson.