IniciGeneralRUTH MARESME, MARTA LOZANO, SERGIO SÀNCHEZ I VERO MONTERO S’EMPORTEN ELS PRINCIPALS...

RUTH MARESME, MARTA LOZANO, SERGIO SÀNCHEZ I VERO MONTERO S’EMPORTEN ELS PRINCIPALS PREMIS DEL SEGON CONCURS DE POESIA I RAPSODES INFANTIL I JUVENIL ORGANITZAT PER RÀDIO TORDERA.

IMG-20131212-WA0007Ràdio Tordera va fer entrega dels premis del II concurs de poesia i rapsodes infantil i juvenil. Un total de 40 poesies i 60 rapsodes participaven en el concurs, dividit en diverses categories. El guanyador del grup A va ser la Marta Lozano amb la poesia “Les estrelles”, el segon va ser per Aniol Figueres amb “La meva família” i el tercer per Paula López amb “Colors”. La guanyadora del grup B va ser la Ruth Maresme amb “Germana”, el segon va ser per la Clara Maresme amb “A un flamenc”, i el tercer lloc va recaure en Marc Canalejo. En el grup C la guanyadora va ser la Vero Montero amb la poesia “Records d’una guerra”.

En la categoria de rapsodes es va premiar la interpretació de Júlia Maynou, Ivan Canalejo, Sergio Sànchez, Vero Montero, entre d’altres.

La voluntat de l’organització és ampliar el concurs a adults en properes edicions, tal i com explica l’organitzador, Joan Madrid.

balanç concurs poesia

La lectura i l’entrega de premis va tenir lloc el passat dijous, a la biblioteca de Tordera.