IniciNoticiesCulturaELS REIS DE L’ORIENT LLANÇARAN CARAMELS A TORDERA DURANT LA CAVALCADA, IGUAL...

ELS REIS DE L’ORIENT LLANÇARAN CARAMELS A TORDERA DURANT LA CAVALCADA, IGUAL QUE ELS ANYS ANTERIORS. CIUTATS COM LLEIDA I VILANOVA I LA GELTRÚ HO HAN PROHIBIT, DESPRÉS DE LA MORT D’UN NEN L’ANY PASSAT A MÀLAGA.

00642La mort d’un nen de 6 anys a Màlaga durant la cavalcada de Reis de l’any passat, atropellat per una carrossa quan agafava caramels, ha posat en alerta diversos municipis catalans. Ciutats com Lleida i Vilanova i la Geltrú han decidit que enguany no es llançaran caramels durant la rua dels Reis Mags de l’Orient, per evitar accidents com el de Màlaga. No és el cas de Tordera, on els reis sí que llançaran caramels, igual que han fet sempre. La regidora de Festes, M. Àngels Cayró, considera que la seguretat durant la cavalcada està ben coberta. Cada carrossa porta uns acompanyants al costat, a més dels responsables de la comissió de festes.

caramels reis 1

Cayró recorda que en els llocs més conflictius també hi donen suport els agents cívics i, per descomptat, la Policia Local, que està pendent de tot el recorregut. Sense garanties de seguretat els reis no llançarien caramels, però no és el cas.

caramels reis 2

La seguretat de petits i grans durant la cavalcada de reis és la principal preocupació de la comissió de festes cada any.

ÚLTIMES NOTÍCIES