IniciNoticiesEducacióTORDERA, PINEDA I CALELLA IMPULSEN UN CURS DE PREVENCIÓ I DETECCIÓ DE...

TORDERA, PINEDA I CALELLA IMPULSEN UN CURS DE PREVENCIÓ I DETECCIÓ DE CONDUCTES DE RISC EN JOVES PER A MONITORS DE LLEURE I ESPORTIUS.

innovaAquest mes es farà a Pineda el Curs de prevenció i detecció de conductes de risc en joves que està dirigit a monitors de lleure i esportius. L’objectiu del curs és que els monitors tinguin eines per detectar i intervenir en conductes de risc en joves i adolescents. La pràctica de l’esport i del lleure esdevé una eina preventiva de primer ordre per les seves característiques educatives, lúdiques i socialitzadores.

El curs s’impartirà els dies 17, 18 i 19 de desembre de 10 a 14h al Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda. El Programa Intermunicipal de Drogodependències de l’Alt Maresme impulsa la realització del curs, cedit per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l’ ajuntament de Calella, Pineda i Tordera.

Les inscripcions s’han de fer per telèfon al 937671560 (extenció 259) o per correu electrònic a l’adreça mmlatorre@pinedademar.org a l’atenció de Mar Latorre, coordinadora del Pla Intermunicipal de Drogodependències de l’Alt Maresme. La data límit per a les inscripcions és el divendres 13 de desembre.