IniciNoticiesCulturaJA ES POT CONSULTAR A LA BIBLIOTECA DE TORDERA EL LLIBRE DE...

JA ES POT CONSULTAR A LA BIBLIOTECA DE TORDERA EL LLIBRE DE LA MIRADA DEL POETA 2013, ELABORAT ARTESANALMENT.

llibrelamirada2Es presenta el llibre de La Mirada del poeta 2013, que ja forma part del fons de la Biblioteca de Tordera. Paper elaborat mitjançant un procés artesà, textos escrits a mà, enquadernació manual i il·lustracions fetes per l’ocasió. Aquestes podrien ser les coordenades que defineixen el llibre de La Mirada del poeta 2013, una obra creada de manera artesanal gràcies als participants al taller Paper, traç i escriptura.

Una vintena de textos configuren el cos del llibre, encapçalats per un escrit i una il·lustració de l’Olga Xirinacs, la poetessa al voltant de la qual va girar la tercera edició de La Mirada del poeta. Opinions, reflexions, sentiments, collages, il·lustracions, poemes… Tot això es pot descobrir quan es fulleja el llibre de La Mirada del poeta. Josep Navarro és el director del teatre clavé.

navarro llibre mirada del poeta

La presentació del llibre es va dur a terme el dilluns a la Biblioteca de Tordera, en el marc del tancament dels actes en motiu dels 10 anys de la mort de Miquel Martí i Pol. En el moment de la presentació, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, va fer entrega del llibre al fons de la Biblioteca, lloc on des d’avui el públic ja el pot consultar lliurement.

ÚLTIMES NOTÍCIES