IniciNoticiesPolíticaEL PP DE TORDERA DEMANA A TRAVÉS D’UN COMUNICAT QUE ES DEIXI...

EL PP DE TORDERA DEMANA A TRAVÉS D’UN COMUNICAT QUE ES DEIXI DE RETALLAR EN SEGURETAT I ES COBREIXIN LES PLACES PRESSUPOSTADES.

03537El partit popular de Tordera ha difós un comunicat sobre la seva darrera intervenció en el ple de l’ajuntament per parlar sobre diverses problemàtiques entorn a la seguretat. Xavier Martín, portaveu del grup municipal del PP de Tordera, va exposar que en els darrers anys ha disminuït considerablement la plantilla de policia local. En aquest sentit apuntava que a inicis d’any es van amortitzar dues places i aquest 2013 han marxat 3 policies i només se n’ha incorporat un. Xavier Martin va preguntar sobre aquestes 2 places no cobertes tot i estar pressupostades.

poli pp 1

Així mateix, el regidor popular també va preguntar si es cobririen baixes de llarga durada per malaltia, tal i com han fet a Palafolls ja que el Reial Decret del govern central sobre contractació de personal sí que ho permet.

La regidora de seguretat, Silvia Català va assegurar que de moment es supleixen aquestes baixes a través de prolongacions de jornada. Sobre el futur d’aquestes places, Català va afegir  que s’estava treballant en el pressupost.

poli catala 1

El regidor popular es va mostrar preocupat pel fet que aquesta falta de personal implica que moltes vegades la ciutadania culpi a la policia quan la disminució de seguretat es deu només a una decisió política.

En aquest sentit va reiterar la necessitat de cobrir les baixes i no eliminar més places per poder donar un servei de qualitat a la ciutadania.

El PP també s’ha interessat pel servei que es presta a les urbanitzacions ateses les queixes de molts veïns per la falta de presencia policial i entrarà aquesta setmana una instancia per conèixer torn per torn el servei que s’ha donat a les urbanitzacions. Escoltem Xavier Martin.

poli pp 2

La regidora Silvia Català va assegurar que s’ intenta donar el mateix servei a les urbanitzacions que en el nucli urbà. En aquest sentit, va aportar dades al respecte.

poli catala 2

El Partit Popular avança que proposarà al govern municipal que en els propers pressupostos no s’eliminin més places i s’inclogui almenys una plaça per cobrir baixes de llarga de duració. Així mateix demana que es treballi per cobrir la plaça .que quedarà vacant l’1 de febrer de 2014 i es treballi amb previsió per cobrir possibles noves marxes.

ÚLTIMES NOTÍCIES