IniciNoticiesEntitatsL’ALT MARESME JA TÉ OFICIALMENT COLLA CASTELLERA, LA QUAL COMPTA AMB UNA...

L’ALT MARESME JA TÉ OFICIALMENT COLLA CASTELLERA, LA QUAL COMPTA AMB UNA VINTENA D’INTEGRANTS DE TORDERA. DISSABTE ES VA CELEBRAR L’ASSEMBLEA CONSTITUENT.

Malgrat de Mar. PresLa colla de Castellers de l’Alt Maresme ja és oficial des d’aquest passat cap de setmana. Dissabte el matí es va celebrar l’assemblea constituent al Centre Cívic de Malgrat de Mar. Vestirà de color vermell maduixot i, de moment, la colla ja compta amb un centenar de socis. La voluntat és arribar als 150 integrants, el que consideren un bon nombre per poder tirar endavant amb l’activitat. Pel que fa al nostre municipi, de moment ja hi ha una vintena de torderencs i torderenques que formen part dels Castellers de l’Alt Maresme. El regidor de cultura, Josep Llorens, explica com va anar l’assemblea de dissabte.

assemblea castellers 1

El cap de colla dels Castellers de l’Alt Maresme és el pinedenc Marc Ruiz, impulsor de la iniciativa. La colla la integren persones de diversos municipis, per això la voluntat és que la seu social sigui itinerant entre tots. De moment, el que falta per acabar l’any i durant el 2014 la seu serà l’Escola Sant Jordi de Pineda de Mar. Josep Llorens assegura que la colla comença a caminar amb molt entusiasme.

assemblea castellers 2

Llorens destaca que una colla castellera era el que faltava a la zona de l’Alt Maresme, culturalment parlant.

assemblea castellers 3

Recordem que els Castellers de l’Alt Maresme reben el suport dels Ajuntaments de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Tordera i Santa Susanna.

Qualsevol persona que tingui ganes de formar part de la colla castellera pot enviar un correu electrònic a l’adreça castellersaltmaresme@gmail.com o trucar al telèfon 636834126.

ÚLTIMES NOTÍCIES