IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA VOL DONAR A CONÈIXER LA HISTÒRIA DEL MUNICIPI A...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA VOL DONAR A CONÈIXER LA HISTÒRIA DEL MUNICIPI A TRAVÉS DELS EDIFICIS SINGULARS DEL CASC ANTIC. LA INICIATIVA S’EMMARCA DINS EL PROJECTE DE REGENERACIÓ URBANA I COMERCIAL DEL CENTRE HISTÒRIC.

03001A mitjans de setembre, l’Alcalde de Tordera va presentar el projecte de regeneració urbana i comercial del centre històric del municipi. Les actuacions consisteixen en revitalitzar i dinamitzar l’activitat socioeconòmica i fer més agradables els espais i accessos al centre, a través de diferents actuacions urbanístiques. Entre aquestes destaquen la remodelació de la Plaça de la Concòrdia, la millora dels aparcaments públics, un nou accés a la Plaça de l’Església pel carrer Puigvert i l’adaptació dels accessos al centre.

Juntament amb aquests canvis d’imatge del centre històric, l’Ajuntament vol que es conegui part de la història de Tordera a través dels equipaments, monuments locals i cases singulars. Ho explica el regidor de cultura de l’Ajuntament, Josep Llorens.

josep llorens historia 1

Per poder tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració del Cercle d’Història de Tordera i altres entitats. Escoltem Josep Llorens.

josep llorens historia 2

Recordem que tota aquesta remodelació del casc antic de Tordera serà possible gràcies a les subvencions del Fons Europeu Feder i el Programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.

Ja s’han fet tots els tràmits necessaris i les obres començaran a principis del proper mes de desembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES