IniciNoticiesSocietatEL BANC DELS ALIMENTS PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A...

EL BANC DELS ALIMENTS PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A TORDERA ELS ALIMENTS ES PODRAN PORTAR AL SUPERMERCAT DIA I AL BON PREU DEL COSTAT DE LA GASOLINERA.

gran recapteEl Banc dels Aliments està enllestint els últims detalls pel Gran Recapte 2013, que es durà a terme els dies 29 i 30 de novembre. Per això fa una crida a la solidaritat dels catalans, perquè col·laborin en la fita de recollir 3.000 tones de menjar per a les famílies més necessitades, i així superar les prop de 2.300 tones de l’any passat.

A Tordera els aliments es podran portar al supermercat Dia i al Bon Preu del costat de la gasolinera. Llaunes de conserva de peix, oli, llet i llegums secs són els productes més importants, perquè són de gran valor nutritiu i bàsics per a l’alimentació de les persones. Els integrants de la llar El Rusc seran els encarregats de col·laborar en la recollida d’aliments als supermercats del nostre municipi. Escoltem la presidenta del Voluntariat, Núria Clota.

gran recapte clota 1

En el Gran Recapte d’enguany hi col·laboraran més de 15.000 voluntaris, que es distribuiran en 130 punts de recepció i una cinquantena de cadenes de supermercats. En total hi haurà 1.300 punts de recollida d’aliments. Se n’han creat de nous en magatzems de capitals de comarca, per tal d’estalviar els costos de transport i guanyar temps.

Núria Clota recorda que els aliments que es recullin també beneficiaran a gent de Tordera i anima tothom a col·laborar-hi.

gran recapte clota 2

Totes aquelles persones que tinguin ganes de participar activament en el Gran Recapte, recollint aliments en els punts establerts en el nostre municipi, es poden posar en contacte amb la Núria Clota (660 37 15 56) o la Magda Posala (626 98 58 12).