IniciNoticiesSalutTORDERA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES...

TORDERA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

25nEl Casal de Joves i  les escoles (IES Lluís Companys, Escola Brianxa i Escola Vedruna) treballen avui diferents activitats en motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Les escoles organitzen diferents activitats de sensibilització amb els alumnes i el casal organitza els tallers relacionats amb el programa Talla amb els mals rotllos, promogut per la Generalitat de Catalunya. La xifra de denúncies per violència masclista està experimentant un petit descens que, segons la Conselleria d’Interior, té relació directa amb la crisi econòmica. Ho explica La coordinadora de la Unitat de Suport a l’Atenció de Víctimes del Departament d’Interior, Alba Alfageme.

violencia masclista 1

Alba Alfageme, comenta que aquest fet pot provocar que es silenciïn cassos que fins ara eren visibles.

violencia masclista 2

La coordinadora de la Unitat de Suport a l’Atenció de Víctimes del Departament d’Interior, Alba Alfageme, explica que també hi ha un descens en les víctimes mortals perquè les agressions mortals acostumen a donar-se quan les dones s’atreveixen a abandonar els seus maltractadors.

violencia masclista 3

Des del Departament d’Interior alerten que la gent jove està repetint els perfils i els patrons d’aquestes relacions abusives, confonent entre assetjament i actituds amoroses.

ÚLTIMES NOTÍCIES