IniciNoticiesCulturaPEZES, UN ESPECTACLE PER A NADONS, ARRIBA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ EN...

PEZES, UN ESPECTACLE PER A NADONS, ARRIBA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ EN EL MARC DEL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS.

pezes-teatrea“El més petit de tots”, el festival internacional d’arts escèniques per a canalla dels 0 als 5 anys, arriba aquest dissabte a Tordera. Ho farà amb l’espectacle, de la companyia Ultramarinos de Lucas, que proposa al nen i a la nena una experiència artística, submergint-los en un univers líquid, el qual ens pertany des d’abans de néixer. Ens avança que podrem veure l’actor Juan Monedero.

pezes 1

PeZes s’adreça a infants d’entre 1 i 5 anys, té una durada de 30 minuts i es durà a terme al Teatre Clavé el dissabte 23 de novembre en dues funcions: a les 17:00h i a les 18:30h. L’aforament està limitat a 110 persones per funció.

PeZes s’inclou a la programació de la 9a edició d’El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits que durant el novembre porta més d’una desena de propostes a vuit municipis diferents, entre ells i per primer cop, Tordera. La directora artística del festival, Eulalia Ribera explica les característiques del certamen.

pezes 2

Les entrades per veure l’espectacle PeZes tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic. L’associació de Comerciants de Tordera Centre ofereix als seus clients descomptes de 2€ per aquesta funció.

ÚLTIMES NOTÍCIES