IniciNoticiesPolíticaEL PLENARI MUNICIPAL APROVA UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS AL PRESSUPOST DE L’OASC...

EL PLENARI MUNICIPAL APROVA UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS AL PRESSUPOST DE L’OASC PER VALOR DE 82.000 EUROS. 8.000 EUROS SERVIRAN PER COBRIR EL SERVEI DE VIGILÀNCIA.

20131107_201752El ple de l’Ajuntament de Tordera d’aquest passat dijous va aprovar una modificació de crèdits al pressupost de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris (OASC), per un import total de 82.000 euros. D’aquesta quantitat, 8.000 euros s’utilitzaran per cobrir el servei de vigilància de l’organisme autònom. Ens en dóna més detalls el regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu.

oasc marçal

El Partit Popular es va abstenir en aquest punt, igual com va fer amb el pressupostos. Escoltem el regidor Xavier Martín.

oasc pp

El regidor d’ERC, Xavier Pla, va justificar el vot favorable del seu partit en tant que es tracta d’una qüestió de seguretat pels treballadors, tot i que lamenta que s’hagin de destinar diners a una qüestió com aquesta.

oasc erc

El regidor del PSC, Josep Romaguera, també es va mostrar favorable a destinar una part de diners per posar seguretat a l’OASC.

oasc psc

La decisió de posar seguretat a les oficines dels Serveis Socials s’ha pres després que algunes treballadores hagin rebut amenaces per part d’un ciutadà. Ho explica l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

oasc alcalde

La modificació de crèdits al pressupost de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris (OASC) es va aprovar amb els vots favorables de CiU, ERC i el PSC, i l’abstenció del PP.

Ara la resolució es sotmetrà a informació pública durant 15 dies i, si no es presenta cap reclamació, la modificació es considerarà aprovada definitivament.

ÚLTIMES NOTÍCIES