IniciNoticiesSocietatLA XERRADA SOBRE SUBMINISTRAMENTS A LA LLAR, RESOL DUBTES I ESTABLEIX MECANISMES...

LA XERRADA SOBRE SUBMINISTRAMENTS A LA LLAR, RESOL DUBTES I ESTABLEIX MECANISMES PER PREVENIR ENGANYS EN LA CONTRACTACIÓ DE SERVEIS.

DSC_0127La biblioteca de Tordera va acollir ahir una xerrada informativa sobre la prevenció dels subministraments organitzada per l’oficina d’informació al consumidor de Tordera, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

La xerrada, a càrrec d’una tècnica de consum del Servei de Suport de les Polítiques de Consum de la Diputació va servir per informar sobre aspectes relacionats amb la contractació d’aigua, llum i gas. L’escoltem en declaracions a Ràdio Tordera.

consum 1

Es van tractar temes com els avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments, la prevenció d’enganys en les contractacions i la comprensió dels diferents conceptes que apareixen en una factura. Els tècnics de consum asseguren que cal malfiar de tothom qui truca a casa, si abans la companyia no ha avisat de la seva visita.

consum 2

La trobada també va servir per traslladar informació als assistents sobre el servei que realitza l’Oficina d’Informació al Consumidor, situada a les antigues galeries comercials, on la ciutadania pot adreçar-se per realitzar consultes en matèria de consum.

ÚLTIMES NOTÍCIES